• Mobiliteitscentrum JE-ES B.V.

  DE E-AIXAM SPECIALIST

  stel-uw-aixam-samen-bij-dealer-je-es-dongen

Elektrische brommobielen, de nieuwe vorm van rijden.

Bent u op zoek naar een elektrische 45 km auto? Een goede keuze, want u kiest niet alleen voor optimaal rijcomfort en een stille motor, maar ook voor een milieuvriendelijke manier van rijden.

Bij Mobiliteitscentrum JE-ES B.V. kunt u terecht voor alle elektrische brommobiel van e-Aixam. Ontdek de prachtige designs en ervaar hoe het is om in een elektrische brommobiel te rijden – maak een afspraak voor een proefrit!

> Stel hier uw E-Aixam zelf samen

 • Stil

  GENIET VAN DE STILTE. Dankzij elektrotechniek geniet u van de stilte tijdens het rijden. Zet de sleutel op contact: het dashboard geeft aan dat u op weg bent! De bijna complete stilte is in het begin even wennen, maar al snel zult u de rustige atmosfeer waarderen.

 • Eenvoud

  TANKEN VAN ENERGIE. Eén worden met uw e Aixam is eenvoudig. Verander uw gewoontes; aansluiten voor te laden is alles wat u moet doen. Slechts een standaard stopcontact is vereist*. Eenmaal achter het stuur, geeft het dashboard u informatie over de inhoud van de accu’s

 • Milieu

  BESCHERM ONZE PLANEET. Rij elektrisch: een verantwoordelijke keuze. Door een elektrische brommobiel te kiezen, helpt u dagelijks het milieu te beschermen. Zonder uitstoot van CO2 in de atmosfeer zal elke rit bijdragen aan het behoud van de planeet.

 • Veilig

  FREE YOUR MIND. Geniet elke dag van het rijden zonder stress. Gemiddeld zijn uw dagelijkse ritten niet langer dan 30 km. Zelfs met intensief gebruik zal uw e Aixam u de benodigde autonomie bieden

 • Voordelig

  BESPAAR. Bespaar op dagelijks gebruik en de levensduur van uw voertuig. Lithium accu’s staan garant voor de autonomie van uw brommobiel. De verbruikskosten zijn minder dan € 2 per 100 km

 • Ontdek en ervaar zelf het comfort en de stilte van het rijden in een elektrische brommobiel en maak vrijblijvend een proefrit!

  Bel 0162-371397 voor het maken van een afspraak of loop eens binnen in onze showroom in Dongen (bij Tilburg). De koffie staat voor u klaar!

MOBILITEITSCENTRUM JE-ES B.V. | De 45 km Brommobiel specialist,
blijf op de hoogte, meld je aan voor de nieuwsbrief.

Ontvang elke maand onze nieuwsbrief met tips, nieuws en aanbiedingen. Je kan je hieronder aanmelden.