header1500

AIXAM lanceert de e TRUCK, “de stille klusmaat”

AIXAM presenteert in december een gloednieuwe e TRUCK. Daarbij springt AIXAM in op een niche in de markt van stedelijk transport. De e Truck is namelijk al te berijden vanaf een AM-rijbewijs (scooterrijbewijs)

Kleine markt, grote kansen

In de meeste binnensteden is een schreeuw om 100% elektrische transportoplossingen.Daarbij kon je alleen terecht bij de “klassieke” aanbieders van elektrisch vervoer als het om een B-rijbewijs ging. Het voordeel van de eTruck is dat deze al te berijden is vanaf een AM- rijbewijs. Het probleem voor veel bedrijven is dat er moeilijk aan mensen te komen is. Veel bedrijven leiden dan ook mensen op met een B-rijbewijs. Dat is vaak een kostbare aangelegenheid. Een opleiding tot AM-rijbewijs is vaak tot 4 keer goedkoper dan tot B- rijbewijs. Veel jongeren vanaf 16 jaar hebben juist wel al een AM rijbewijs en zijn dus financieel zeer interessant om in te zetten.

Breed inzetbaar

Wij zien veel mogelijkheden voor stadsdistributie maar ook voor schoonmaakbedrijven, campings, bouwbedrijven, pakketdiensten, groenvoorziening en food delivery zijn de mogelijkheden zeer groot. Waar nu vaak een eBike of scooter wordt ingezet kan de eTruck een welkome oplossing of aanvulling zijn op het wagenpark. Naast de promotionele voordelen biedt een eTruck ook bescherming, warmte en veiligheid aan zijn bestuurder ten opzichte van een eBike of scooter. Zo zijn er diverse mogelijkheden tot het beladen van de eTruck. In de VAN uitvoering kan je 2.8M3 meenemen en tot 250KG laden. De laadbak heeft ook nog eens 600 liter laadruimte onder de bak tot zijn beschikking.

overzicht

e TRUCK in de praktijk

Met een netto actieradius van rond de 80 kilometer en een bruto bereik tot 130 kilometer kan je in de praktijk prima af. Met een uurtje laden heb je weer 25 kilometer bereik erbij. En volledige laadcyclus duurt maximaal 3.30 uur via een normale 220Volt aansluiting.

Prijzen en uitrustingen

Met prijzen vanaf € 18.498,- inclusief BTW en € 15.287,- exclusief BTW zetten we de e Truck scherp in de markt. Daarnaast komt hij ook in aanmerking voor diverse fiscale voordelen zoals de MIA, KIA en VAMIL regelingen. We hanteren een super scherp leasetarief vanaf
€ 399,- volledig operationele lease. Hij is vanaf december dit jaar leverbaar

Ik heb een
vraag

Offerte

Werkplaats
afspraak

service

Uw Aixam
Inruilen

exchange

Graag een
Proefrit maken

Proefrijden