abs-standaard2

“AIXAM nu rijkere standaard uitrusting en standaard ABS”

AIXAM heeft de veiligheid altijd al hoog in het vaandel gehad. Zo namen ze als eerste producent van Brommobielen deel aan de UTAC Ceram crash tests en heeft elke AIXAM een veiligheidskooi. Daar komt nu ABS als standaard bij op elke AIXAM in de Sensation range*. Met recht dus de veiligste Brommobiel van Nederland!

Veiligheid voorop


AIXAM komt tegemoet aan de vraag in de markt naar veilige Brommobielen. “Vanuit de consument is er steeds meer vraag naar veilige oplossingen zo bleek volgens Edwin van Isselt”. Het verkeer wordt alsmaar drukker en de weersomstandigheden werken ook niet mee als je zo naar buiten kijkt. Voor onze doelgroep is het belangrijk dat ze ten alle tijde grip houden op de weg”. ABS was al beschikbaar als een optie maar nu willen we echt dat iedereen gebruik kan maken van deze proactieve veiligheid, dus stellen we het standaard beschikbaar.

min_aixam-city-gto-2019

Voordelen

Met de levering van standaard ABS komen er veel voordelen beschikbaar voor kopers van een AIXAM. Bij een snelheid van 45km/uur scheelt het op een nat wegdek 7 meter in remweg. Dat kan het verschil maken in een aanrijding of juist niet. Tevens is de auto beter bestuurbaar indien er moet worden uitgeweken op een nat wegdek of een normaal wegdek.

Ga voor de meest complete Brommobiel

Met de levering van ABS op de gehele Sensation range (met uitzondering van de Pack modellen) zet AIXAM het succes van deze reeks voort. Met name de Crossover is een groot verkoopsucces. Voor € 15.599,- heb je nu een AIXAM die een hoge instap heeft, zeer luxe is uitgevoerd met onder andere 15” licht metalen velgen, een AIXAM Connect systeem met onder andere achteruitrijcamera met een USB tablet radio en 300Watt luidsprekers, metallic lak en nu dus ook ABS.

Prijzen en uitrustingen

U koopt een AIXAM met ABS vanaf € 13.699,- Dan heeft u wel direct een City in de Sport uitvoering met een zeer complete uitrusting met onder andere: AIXAM Connect 6,2” achteruitrijcamera met 240Watt luidsprekers, Bluetooth, 15” licht metalen velgen, en dus ook ABS.

Ik heb een
vraag

Offerte

Werkplaats
afspraak

service

Uw Aixam
Inruilen

exchange

Graag een
Proefrit maken

Proefrijden