Graag stellen wij ons voor:

Mobiliteitscentrum JE-ES B.V. is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop en reparatie van brommobielen.

In 1982  zijn we begonnen als een kleinschalig autobedrijf in Udenhout, hier kon je terecht voor alle reparaties en apk-keuringen.

Bij Mobiliteitscentrum JE-ES B.V. staat persoonlijke aandacht, kwaliteit en service hoog in het vaandel. Mobiliteitscentrum JE-ES B.V. is voor iedereen goed bereikbaar en is voorzien van een moderne werkplaats.

In 1999 zijn wij de samenwerking met Aixam brommobielen aangegaan en al snel daarop in 2000 heeft Gert-Jan de overstap gemaakt om samen met Johan het bedrijf te gaan runnen.

Deze voldoet nu aan de nieuwste voorgeschreven milieu-eisen.
Wij zijn dealer van diversen brommobielen waaronder de merken;

Wat wordt er verstaan onder een brommobiel?
Een brommobiel is volgens de wet een overdekte bromfiets, dus ook met dezelfde rechten en plichten als een bromfiets.
Een brommobiel gedraagt zich op de weg wel hetzelfde als een gewone auto.

De maximum snelheid is 45 km/h en mag daarom niet op een autoweg of autosnelweg rijden. De brommobiel is geschikt voor vervoer van 2 personen met bagage.

Het fietspad is ook een uitzondering waar de brommobiel niet mag rijden, dit omdat de brommobiel daar te breed voor is. Ook als er een C9 bord (afbeelding) staat mag er met een brommobiel niet gereden worden

Voor het rijden in een brommobiel heb je dus géén Auto rijbewijs nodig!
Wel moet je beschikken over een AM Rijbewijs.
(vanaf 1 Oktober 2009, voorheen bromfietscertificaat).

De doelgroep voor de brommobiel is vooral de iets oudere weggebruikers die niet meer in een auto kunnen of mogen rijden. Maar de brommobiel is zeer goed te gebruiken als bijvoorbeeld een “boodschappenwagen” of tweede auto. De brommobiel is ook zeer geschikt voor ombouw ten behoeve van mindervalide mensen.